Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2018/01/15

2018-01-15

Szia!

Nagyon fura hétvégén vagyok túl. Volt időm gondolkodni bőven.
Nagyon érdekes volt, pénteken vagy szombaton éjszaka Petivel álmodtam. Biztos nem véletlen. Eddig ő még soha nem szerepelt az álmaimban. Biztos, hogy az elmúlt hét nem véletlenül történt. Látom rajtad én is, hogy vissza szeretnéd kapni a régi önmagad, azt a biztos és kiszámítható Timit aki voltál.
Mikor csütörtökön és pénteken beszéltünk abból teljesen átjött, hogy helyre akarod rakni a dolgokat. Ezekbe a dolgokba én most meglátásom szerint csak belekavarok. Te még talán helyre tudod tenni a házasságod. Azokból amiket mondtál teljesen nyilvánvaló, hogy Te még érzel legalább lelkiismeretfurdalást Peti iránt. Én ezt már nem érzem sajnos Gabival szemben.
Illetve úgy gondolom, hogy nem is lenne jó ha végigasszisztálnád azt ami most majd velünk fog történni.
Ahogy Te is mondtad, én sem tudok segíteni most Neked és Te sem tudsz segíteni abban, amit nekem kell megoldanom. Mindkettőnknek helyre kell rakni az életét valamilyen módon.
Ezért én most nem fogok Rád írni, nem foglak hívni sem, hátha így könnyebb lesz arra koncentrálnod amikre és akikre kell.
Nagyon fogsz hiányozni!
Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi van velem úgyis látod majd a Strava-n.
Persze, hogy mit hoz majd a jövő, azt nem tudhatjuk, majd meglátjuk. Mondanám, hogy kíváncsian várom, de már nem merem...

Hozzászólások (0)