Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2018/01/26

2018-01-26

Szia, ma is egész nap meetingeken ülök, de írni fogok. :-) hátha elolvasod... :-)

Na, itt vagyok megint.
Annyi mindent szeretnék elmondani, de bármennyire is gyorsan írok (ami nem igaz...) akkor sem tudok mindent leírni. :-)
Most beszélgettünk Horváth Krisztivel. Hát, mit mondjak? Nem lopta be magát a szívembe. Sajnálom, hogy nem tudom kikérni a véleményed már és nem tudod megosztani velem a Te tapasztalataidat. :-)
Lement a tegnapi nap! Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta. Nagyon ideges voltam előtte. Persze már megint csak magamnak köszönhetem. Miért vagyok ilyen halogatós típus? :-)
Már megint reggel csináltam meg 4 preziből hármat. Na, mindegy ha egyszer így is jó! :-)
Azon gondolkodtam, hogy sajnálom, hogy itt nem lehet fényképet átküldeni. Nem is tudom már mit, de valamit át szerettem volna küldeni.
Ja, képzeld anyukám ugye itt volt nálunk mikor megjött és úgy volt, hogy majd visszajön még szombaton és mi visszük ki a reptérre, de azt mondta, hogy lehet már inkább nem jönne vissza. Ennyire jól sikerült az itt léte. Ez volt az első alkalom mikor nem érezte jól magát nálunk. Gondolom Gabi jól meg is bántotta, meg nem is szeretne egy ilyen feszült légkörben lenni. Mikor tegnap este ezt elmondtam Gabinak, nem értette és csak azt hajtogatta, hogy ezt most nem veszi magára és hogy hogy tehet ilyet a gyerekekkel?
Hát nem kommentálnám. Mindenesetre nagyon szomorú vagyok.
Képzeld holnap megyek egy 25 km-es túrára. Reggel 5-kor indulunk. Biztos jó lesz! Megkérdezném, hogy nem jössz-e, de nem teszem. :-)
Ez most egy bemelegítés a február 10.-i 60 km-es túrára (a budai német kitörés emlékére), de ezen sajnos nem fogok tudni részt venni, mert Gabi akkor nem lesz itthon.
Ma biztos befejezem én is a munkát 3-kor. Úgy érzem eleget túlóráztam a héten.
Remélem Neked még mindig jó a munka!
A fiúk jól vannak?
Remélem ők nem kapták el az influenzát, nem úgy mint az enyéim!

Ja, voltam ma reggel úszni és olyan mérges vagyok. Úgy látszik tegnap mikor töltöttem az órámat, lenullázta magát és elfelejtette azokat az adatokat amik be voltak írva eredetileg, ezért ma úgy érzékelte mintha 25 m-es uszodában úsztam volna és a múltkor mikor futópadon futottam akkor sem mért jól (jó mondjuk azt én is elrontottam, mert nem javítottam ki a végén az eredményt pedig megtehettem volna...)

Most újra olvastam és kicsit panaszkodós lett a vége a levélnek. Nem szeretnélek ilyenekkel fárasztani. :-)
Ja, tudom mit szerettem volna átküldeni fényképen. A cikket a HVG-ből. :-)

Hozzászólások (0)