Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2018/02/12

2018-02-12

Helló,

A közléskényszer nem tudom miért alakult ki, úgy látszik csak úgy jött.
Mondjuk nem ide szántam, annyira nem szedtem össze a gondolataimat, inkább csak úgy hullámszerűen jöttek (volna), de akkor össze kell szedjem magam és a gondolataimat.
Mivel szombaton beszéltünk, ezért csak a vasárnapról tudok beszámolni és maximum a ma reggelről, de azt biztos úgysem akarod hallani... :-)mert akkor azt mondanád, hogy csak egy dolgon jár az eszem... :-) pedig nem!
Jó volt a vasárnap! Kicsit úgy működtünk mint ahogy ti szoktatok,hogy relatíve keveset voltunk egymás társaságában. Délelőtt elment Gáborkával templomba, én addig a többiekkel otthon voltam, végre rendesen kitakarítottam a nyulakat, meg rendeztem kicsit a kocsibeállónál a sarat. Utána mikor megjöttek a templomból, én nagyon jól kitaláltam, hogy elmegyek úszni és biciklizni. Mondjuk ez nem aratott osztatlan sikert, mert éppen ebédidőre esett, de nem baj. Gondoltam mire elalszanak haza is érek és akkor Gabi tud azt csinálni amit akar. Rendesen összekészültem (vagyis én azt hittem, hogy rendesen összekészültem) és még Gyurihoz is átmentem, hogy felpumpáljuk rendesen a biciklimet, mert az én kis pumpámmal nem lehet csak 5 bárig felfújni a gumimat. Sajnos úgy néz ki kicsit többet fújtunk a hátsó kerékbe, mint kellett volna, ugyanis mikor feltekertem azon a nagyon meredek utcán, ami a Panificcio-tól nem messze van a tetején kidurrant a gumim, de akkorát szólt, hogy bár nekem be volt dugva a fülem, még így is majdnem megijedtem. :-)
Na és itt jött a tanakodás ideje, hogy akkor most mi lesz? Nem volt nálam pót belső, tehát a biciklizés ugrott, legalábbis az úszás utáni. Mivel éppen félúton voltam, ezért inkább felvettem a vállamra a biciklit és elsétáltam az uszodáig. Meg kell mondjam, a biciklis cipőben, mikor rajta van az a kiegészítő is a talpán, kifejezetten rossz sétálni. :-)
Így olyan voltam mint egy GPS a kocsiban, ha letér az útról, azaz megváltozik a terv. Újra kellett terveznem. Így jött a gondolat, hogy akkor végre úszok egy hosszabbat, ha már úgysem kell sietni sehova. Ezért döntöttem amellett, hogy szép nyugodt tempóban, de hosszabbat fogok úszni. Így lett ebből az úszásból 3 km. A tempó tényleg nyugodt volt, mármint abból a szempontból, hogy normálisan tudtam lélegezni, nem ment fel a pulzusom (legalábbis én úgy érzetem), de azért arra figyeltem, hogy ne legyen azért túl nyugodt. Úgyhogy a vége 1 óra 7 perc lett. Ez 2:12/100m-es idő, amivel én teljesen boldog voltam (és légyszi ne nevess ki az idő csekkolása miatt, úgy látszik nekem ez már bekattant).
Volt a medencében (vagyis utánam jött már jócskán) egy srác, aki ugyancsak triatlonra készülhet, a ruhájából ítélve, na ő nagyjából 5 másodpercet vert rám fordulónként, de csudamód nem zavart egyáltalán. Érdekes a medencében, a víz alatt nézni az embereket, mennyire megváltozik, legalábbis vizuálisan az emberi test. Szerintem máshogy néz ki mint a medencén kívül. :) Hihetetlen, hogy úszás közben mivel nem szórakozik az ember :-)
Ja és nem is írtam, hogy miért csak gondoltam, hogy alaposan bepakoltam a cuccaimat, ugyanis mindent vittem, csak papucsot és törülközőt nem. Ezért a pólómat kellett felhasználnom törülköző helyett, ráadásul az Ecolab-os pólómat vittem, aminek annyira nem is jó a nedvszívó képessége. :-) Utána pedig ráadásul még haza kellett cipelnem a biciklit is, mert Gabi nem vette fel a telefont, hogy eljött volna értem kocsival. Pedig annyira jó idő volt, annyira jó lett volna biciklizni. El szerettem volna biciklizni Kisorosziig. Na ez most nem jött össze. Viszont arra gondoltam, hogy majd, ha kicsit jobb idő lesz és világosabb is lesz majd reggelente, akkor mehetek reggel is biciklizni és meg is látogathatlak a kompnál majd. :-) Jól kitaláltam, igaz? Persze majd csak messziről nézlek, nehogy bármi probléma legyen belőle. :-)
Annyira éhes voltam miután hazaértem, hogy nagyon nagyot ebédeltem. Mindenki aludt, Gabi elment, úgyhogy nagy volt a nyugalom. Utána pedig elmentem a kicsikkel gyerek istentiszteletre, aztán pedig sétáltunk egyet a városban.
Majd volt még egy kis bevásárlás az Interspar-ban, aztán már este is lett.
Hát ennyi minden történt vasárnap. Ma pedig megint egy szürke hétköznap van...

Hozzászólások (0)