Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2018/03/01

2018-03-01

Azon gondolkodtam, ma reggel a buszon, hogy hogyan is kezdjem a mai írást!
Azon tanakodtam, hogy mostanában többször is az jött ki az írásomból, hogy mennyire rossz ez így, mennyire hiányzol, stb. tehát hathat panaszkodásnak. Ami a tényeken nem változtat, mert tényleg így van, nagyon rossz nélküled. De nem szeretném megkapni azt a visszajelzést, mint amit a múltkor mondtál, hogy nem volt jó velem beszélgetni, mert átjött a hangomból, hogy nem vagyok jól. :-)
Na, tehát nem vagyok könnyű helyzetben, a tekintetbe, hogy hogyan is írjam meg vidáman, amit nem biztos, hogy úgy élek meg. ;-)
Szóval a ma reggel... hát ez valami qrva jó volt. 8-ra mentem Biához. Izgultam, mert nem is jártam még előtte abban a gym-ben és azt sem tudtam milyen lesz az edzés, milyenek lesznek az emberek. De minden nagyon pozitív volt. :-)
Titkon reméltem, hogy majd a 7 órási csoporttal együtt Te is kisétálsz a teremből, de sajnos nem így történt...
Az edzést nem írom le, hiszen százszor jobban tudod nálam mi történik egy ilyen cross fit edzésen (remélem jól írtam és ez tényleg az volt), de nagyon jó volt. Az a bemelegítés, hát az csuda jó, annyira jól felment a pulzusom , annyira jól bemelegedtek az izmok, hogy az csak na és ami jó hír, hogy nem sokszor kellett korrigálnia Biának, ha nem jól csináltam valamit. Sikerült hamar ráéreznem a gyakorlatokra.
Bemelegítés után az a 4 körös gyakorlat sor amikor 30 mp gyakorlat plusz 10 mp pihenés, hát nagyon jó volt. Lesz izomlázam szerintem az alsó combomban illetve lehet a vádlimban is, de nagyon jó volt. Mondtam neki a végén, hogy akkor igyekszem beállni erre a kedd-csütörtökre, de az is lehet, hogy majd párszor a 7 órási alkalmon fogok megjelenni, mert a 8 órásit nem biztos, hogy mindig tudom majd kivitelezni. Nagyon megdicsért a végén, hogy nagyon ügyes vagyok és Isten adta tehetségem van a mozgásban és hogy csak hálás lehetek érte. Megpróbálom elhinni, de akkor is jólesett ha ez csak egy szokásos pozitív visszajelzés volt. Majd kérdezz rá, ha egyszer mész hozzá, hogy tényleg így van-e... :-) még nem mondtam neki, hogy Te ajánlottad őt, de majd legközelebb mondani fogom... :-) és nagyon hálás vagyok érte!!! Köszönöm!!!

Egyébként minden rendben van? Annyira nincs jó érzésem mostanában... pedig én nem vagyok egy megérzős fajta...
Ja, március 6.-án akkor látlak majd, még ha messziről is? :-)

És tudod mire lennék kíváncsi? Hogy most ebben a nagy hidegben hordtad-e azt a sapkát amit tavaly vettél magadnak... :-)

Hozzászólások (0)