Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2018/03/02

2018-03-02

Szia, alig vártam már, hogy reggel legyen és végre megírhassam Neked, hogy mennyire izomlázam van a tegnapitól és, hogy milyen jó volt látni reggel a Neved!!! Utólagos engedelmeddel megint oda rajzoltam egy szívecskét... (mondtam már, hogy imádlak???) :-)


Na, szóval érzem a vállamat, a hátamat, a combom alsó részét és a fenekemet. De legjobban a fenekemet. Azon gondolkodtam, ha rendszeresen járok, milyen jól fog majd kinézni a fenekem... :-) Tisztára mint egy nő, úgy beszélek már... :-) Bár persze kicsit furcsa is volt, hogy tegnap csak hölgyek voltak az edzésen, de úgy látszik a pasik mind gyúrni járnak.
Kicsit nehéz volt a ma reggel az uszodában, na nem feltétlenül az izomláz miatt, hanem ilyenkor mindig elképzelem, hogy előző este Te is pont ott öltöztél, ahol most én. Nagyon fura érzés!
Nem is mondtam, hogy a múltkor is volt egy ilyen még februárban, hogy pont a Te neved alatt írtam alá, meg is lepődtem hirtelen, hogy Te most ott vagy, de aztán rá kellett jönnöm, hogy az bizony előző nap volt...
Tegnap este voltam egy tejfakasztó buliban. Józsi cimborámnak született meg most a harmadik gyereke, de ez a pici most a második házasságából. Neki volt az előző felesége aki látott minket a benzinkúton még decemberben. :-) Hú de utálom azt a nőt!

Figyelj, nem veszünk ki egy nap szabit valamikor???
Addig is küldöm a kedvenc számom...:
:-)

Hozzászólások (0)