Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2018/03/05

2018-03-05

Szia, remélem jól vagy!
Holnap akkor akció? :-) Megpróbálok ott lenni...
Nah, képzeld most beszéltem az SZMK-sunkkal és egyáltalán nem tud a holnapi szülői találkozóról. Hogy volt ez meghirdetve? Hánytól lesz ez egyáltalán? Elmehetek én egyáltalán erre?
Hiába kerestem a neten is, nincs róla semmi hír. :-(

Képzeld voltam szombaton este röplabdázni Borcsáékkal a Reformártus Gimnázium tornatermében. Jó volt, így legalább keretbe foglalta a napomat, reggel úszás, este röplabda. Azt hiszem utoljára gimiben röplabdáztam, de gyorsan bele lehetett jönni. Csak nem voltam mindig csapatjátékos, erre rá kellett jönnöm. Illetve, bár nagyjából velem egyidősek voltak a többiek, nagyon nem pörögtek, hamar elfáradtak. Azt hiszem ez zavart illetve a végén arra kellett rájönnöm, hogy bár élveztem a játékot, de nagyon bennem volt az is, hogy nyerni akarok. Ez kicsit beárnyékolta az egészet (gondolom ebből már rájöttél, hogy nem mindig mi nyertünk... :-) )

Remélem jól telet a hétvégétek!
Mi beszélgettünk Gabival a 'hogyan tovább?'-ról.
Már ő is szeretné, hogy elköltözzek azt hiszem. És már én is ezt az egy megoldást látom, tényleg nem tehetem meg vele tovább amit csinálok. Megyünk jövő hétfőn egy beszélgetésre, amit ő talált. Azt hiszem már azon nem kell gondolkodnunk, hogy mi legyen a téma. Jó lenne, ha Borcsáék végre már meg tudnák venni azt a lakást, hogy kivegyem tőlük. Kíváncsi vagyok a gyerekek hogyan fogják lereagálni. Most már engem is ez érdekel jobban, mint az, hogy ezt anyagilag hogyan fogjuk kivitelezni.

Be szerettem volna ide csatolni a mai reggelimet, de sajnos úgy látszik képet nem enged bemásolni, csak hivatkozást. Pedig nagyon jól nézett ki, biztos tettszett volna Neked. :-)

Hogy állsz a tanulással? Már tényleg csak pár nap van hátra.

Sajnos a köhögésem csak nem akar múlni, úgyhogy ma muszáj vagyok elmenni a dokihoz.
Na, voltam is a dokinál, nincs semmi baja a tüdőmnek és ez a lényeg. Felírt valami antibiotikumot, de nem tudom, hogy beszedem-e.

Ja, nem is mondtam. Tegnap megint megnéztem a Top Gun-t. :-)

Hozzászólások (0)