Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2020/09/23

2020-09-23

Ma megyek tetováltatni. :)
Vicces, soha életemben nem gondoltam, hogy fogok valaha is magamra varrati valamit. De most egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ne tegyem meg.
Érdekes lesz majd, hogy a gyerekenek hogyan fogom elmagyarázni. Azt mondják, hogy mindegyiknek a saját szintjén kell elmagyarázni... de valaki elmondaná, hogy melyiknek mi a szintje?
Érdekes volt gondolkodni rajta, hogy mi legyen a szöveg, de azt kell mondjam nem kllett sokáig gondolkodnom. Nem kell, hogy a neved legyen rajtam. Ebben a dátumban minden benn van ami Te vagy. Múlthéten elsétáltam oda ahol 2016 szeptember 28.-án beszélgettünk majd a Forgách utcai metrómegállóhoz is ahol pedig előzör megcsókoltalak. Tudom Neked nem, de nekem ott dőlt e minden.
Nem hibáztatok és nem is emelek piedesztálra senkit, ennek így kellett lennie. :)

Nem mondom, hogy nem esik rosszul mikor egyáltalán nem akarsz velem kommunikálni, de egyszer majd biztos megértem. Gondolok egy csomó indenre mint ok, de a legvalószínűbb továbbra is az, hogy Benned már elmúlt az, ami bennem még nem.
A virágot és a vágódeszkát elégetem amit Neked csináltam, ahogy írtam is, az másé nem lehet, hát akkor ne legyen senkié.
Sajnos még mindig sokat foglalkoztat az amit írtál, hogy nem tartod tisztességesnek részedről elfogadni az ajándékot. Ez egy nagyon furcsa írás, sok rossz és bántó gondolatot genrál bennem. Nem baj, ez van. Ami nem öl meg az megerősít, álljunk így hozzá.

Hozzászólások (0)